Demeter Ervin Tartalom Elõzõ Következõ

DEMETER ERVIN (MDF): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselõtársaim! Köszönöm szépen, hogy a függetlenek a hét perc hátralevõ idejükbõl kettõ percet átengedtek számomra.

Nagyon fontos lenne, hogy a félreértéseket eloszlassuk. Én a politika felelõsségérõl beszéltem, és arról, hogy milyen esetekben kellene elhatárolódni, és nem támogatást nyújtani vagy szemet hunyni. Ez vonatkozik akár képviselõtársam felvetésére, akár az MSZP pénztárnokának magatartására, amit az eljárás során és a bíróság elõtt tanúsított.

A nyugállományú titkosszolgálati rendõrök szerepérõl a szervezett alvilágban - egyes ilyen személyekrõl van szó. Rendõri vezetõktõl származik ez a nyilatkozat, nem az én felismerésem; rendõri vezetõktõl a sajtó hasábjain megjelent nyilatkozat. Ez probléma, a morális helyzetet mutatja.

A lehallgatás kérdéskörérõl, mert miniszter úr kifogásolta: ha erre a létezõ feladatra komoly összegeket fordítunk és nincs eredmény, mert nem arra fordítjuk, amin a bûncselekmények megtárgyalása folyik, akkor baj van, akkor rosszul kerül felhasználásra ez a költségvetési pénz. Engedjék meg, hogy egy ellenzéki képviselõ ezt bátorkodjon szóvá tenni. Súlyos milliárdokat fordít erre a célra a költségvetés, és eredménytelenül - kidobott pénz! Ha nem lehet, akkor nem kell csinálni.

Tisztelettel köszönöm szépen a türelmüket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap