Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Több frakció nem jelezte felszólalási szándékát. Megkérdezem Filló Pál urat, kíván-e válaszolni az elhangzottakra. (Filló Pál jelzi, hogy nem kíván.) Nem kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! Most a módosító javaslatról határozunk. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a költségvetési bizottság H/5540/3. számú ajánlásában szereplõ módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kérném Kis Zoltán, Szabad Demokraták Szövetsége, gépét bekapcsolni. Keller László gépét is kérném bekapcsolni, Magyar Szocialista Párt. Gyárfás Ildikó gépét is kérném bekapcsolni, szintén Szocialista Párt. Van-e még valaki, akinek nem mûködik a szavazógépe? (Senki sem jelentkezik.) Nincs.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 211 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 4 tartózkodás mellett a módosító javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Most a zárószavazásra kerül sor. Elõtte azonban megkérdezem az alkotmányügyi bizottság valamelyik jelen lévõ alelnökét, látja-e a bizottság akadályát a határozathozatal megtartásának. (A bizottság két alelnöke jelzi, hogy nem.) Jelzik, hogy nem látják akadályát.

Akkor a Házszabály vonatkozó rendelkezése értelmében megadom a szót Akar László államtitkár úrnak, aki a kormány álláspontját ismerteti.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap