Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérdezem az Országgyûlés tagjait, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. Az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Nincs.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság kormánya és a Collegium Budapest között a Collegium Budapest státuszáról és pénzügyi mentességeirõl szóló megállapodás megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 253 igen szavazattal, nem szavazat nélkül, 2 tartózkodás mellett az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Gazdasági Együttmûködési és Fejlesztési Szervezet - OECD - konvenciójának, az ahhoz kapcsolódó jegyzõkönyveknek és a csatlakozási nyilatkozatnak a kihirdetésérõl szóló törvényjavaslat általános vitája és a határozathozatal. Az elõterjesztést T/5476. számon, a külügyi bizottság ajánlását pedig T/5476/1. számon kapták kézhez az Országgyûlés tagjai.

Megadom a szót T. Asztalos Ildikó államtitkár asszonynak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap