Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Kíván-e valaki felszólalni a vitában? (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem történt.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. A törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Nincs.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a Gazdasági Együttmûködési és Fejlesztési Szervezet - OECD - konvenciójának, az ahhoz kapcsolódó jegyzõkönyveknek és a csatlakozási nyilatkozatnak a kihirdetésérõl szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 250 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodó szavazat nélkül a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Szellemi Tulajdon Világszervezetében létrejött Védjegyjogi Szerzõdés megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és határozathozatala. Az elõterjesztést H/5440. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig H/5440/1. számon kapták kézhez az Országgyûlés tagjai.

Megadom a szót dr. Vastagh Pál igazságügy-miniszter úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap