Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megköszönöm államtitkár úr felszólalását. Kérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván, az általános vitát lezárom, elõterjesztés nem érkezett.

Kérdezem ezért a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság és az Európai Beruházási Bank közötti, az EIB magyarországi tevékenységére vonatkozó, Hongkongban 1997. szeptember 22-én kelt keretmegállapodás kihirdetésérõl szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 213 szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodással a törvényjavaslatot elfogadta.

(12.10)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság kormánya és az Európai Adóigazgatások Szervezete között a szervezet magyarországi jogállásáról, kiváltságairól és mentességeirõl Casta Papiernickában, 1997. október 2-án aláírt megállapodás megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és a határozathozatal. Az elõterjesztést H/5542. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Akar László pénzügyminisztériumi politikai államtitkárnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap