ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! A vezérszónoki felszólalások végére értünk. Az általános vitát elnapolom, folytatására és lezárására várhatóan a következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a géntechnológiai tevékenységgel, annak mezőgazdasági és élelmiszer-előállítási alkalmazásával kapcsolatos egyes kérdésekről és az ezeket érintő magyar stratégiáról szóló 53/2006. (XI. 29.) OGY határozatban foglaltak 2009. és 2010. évi végrehajtásáról szóló jelentés, valamint az ennek elfogadásáról szóló - a mezőgazdasági bizottság által előterjesztett - országgyűlési határozati javaslat együttes általános vitája a lezárásig. A jelentést J/4748. számon, a határozati javaslatot pedig H/5853. számon kapták kézhez a képviselők. A hatáskörrel rendelkező bizottságok benyújtották ajánlásaikat, amelyek J/4748/1. és 2., valamint H/5853/1. számokon a honlapon elérhetők.

Most az előterjesztői expozék következnek. Megadom a szót Czerván György úrnak, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkárának, a jelentés előadójának, 25 perces időkeretben.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage