ÉKES JÓZSEF (Fidesz): Köszönöm, elnök úr, és elnézést az előző hozzászólásomban lévő indulatért, de nem véletlenül mondtam azt, hogy ha az ember a határt átlépi, akkor a saját hazáját nem mocskolja.

Vadai Ágnes képviselő asszony, amikor Orbán Viktor miniszterelnök úr azon az ominózus európai parlamenti ülésen részt vett és elmondta ott is, hogy abban az esetben, ha vizsgálni kívánna egy-egy törvényt Magyarországgal kapcsolatban az Európai Parlament, áll elébe, és ha valóban úgy érzik, hogy törvénysértés van, akkor képes módosítani. Én ezért is váltam ingerültté, mert utána az a mocskolódás, az a hadjárat, ami elvezetett odáig, mert nem nyugodtak le, amikor Orbán Viktor egyértelműen megmondta, hogy igenis van hajlamosság arra, hogy ha hibát követtünk el, akkor azt kijavítsuk, nem nyugodtak le, hanem kaján vigyorral annak örültek és azt gerjesztették, hogy az Európai Parlament 16-án ezt a döntését meghozza. Ez a szégyen!

És amit Balczó képviselőtársam mondott. Nagyon sok ország képviselői, amikor a határt átlépik, elsődlegesen a saját nemzetüket próbálják meg képviselni, tűzön-vízen át. Nem ártani neki, hanem képviselni. És nem a hazugságokkal és olyan kijelentésekkel operálni, aminek semmilyen tényleges valóságtartalma nincsen!

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage