ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról jövő heti ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság Országgyűlésének Házszabályáról szóló 46/1994. (IX. 30.) országgyűlési határozat módosításáról szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. Lázár János, Gulyás Gergely fideszes és Harrach Péter KDNP-s képviselő önálló indítványát H/6392. számon, a bizottsági ajánlást pedig H/6392/29. számon megkapták és megismerhették.

A bizottsági ajánlás összesen 84 ajánlási pontot tartalmaz. Indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen. Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-84. pontjaira. Megadom a szót Lipők Sándor képviselő úrnak, aki írásban előre jelezte felszólalási szándékát. (Lipők Sándor: Visszalépek.) Jelzi a képviselő úr, hogy visszalép felszólalási szándékától.

Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok, ezért a részletes vitát lezárom.

Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni a kormány vagy az előterjesztők részéről. (Nincs jelentkező.) Nem. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyűlés! A részletes vita lezárása után bejelentem, hogy a benyújtott módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! A mai napirendi pontjaink tárgyalásának végére értünk. Most a napirend utáni felszólalások következnek.

Napirend utáni felszólalásra jelentkezett Ferenczi Gábor képviselő úr, a Jobbik képviselője: "Emlékezés Tormay Cécile-re halála 75. évfordulójának alkalmából" címmel. Megadom a szót ötperces időkeretben.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage