SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): A szlovák cég, az szlovák cég. Szlovák tulajdonban van a föld akkor is, ha bármit mond. Egyébként az összeférhetetlenséget meg nincs az egy percben lehetőségem arra, hogy jogilag önnek elmagyarázzam, de higgye el, hogy az.

A másik: beszéljünk Junek Nikolettről, lánykori nevén Flier Nikolettről. Rokonsága gyakorlatilag a legjelentősebb Felcsút környéki földterületek haszonbérlőivé vált. Flier János Felcsúton és Száron 138 hektár, Flier Tamás Óbarokon 51 hektár, Flier Péter szintén Felcsúton további 51 hektár, tehát összesen a Flier család mintegy 319 hektár termőföldhöz jutott.

Ezek után hisszük el, hogy Junek Nikolett meggyőződéssel tart előadást? Nem gondolja, miniszter úr, hogy önök olyan esetek megmagyarázására tesznek nap mint nap szánalmas kísérletet, amelyek valójában vállalhatatlanok? De ha óhajtja, most átadom önnek azokat a cégkivonatokat (Felmutatja.), amelyek bizonyítják, hogy Junek Nikolett a Flier családhoz tartozik, hátha ön is esetleg ezt tudja tanulmányozni.

A válaszát természetesen nem tudom elfogadni. (Taps a Jobbik soraiban. - Átadja a felmutatott iratokat dr. Czomba Sándornak.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage