ELNÖK: Köszönöm szépen. Mivel több képviselőtársunk nem kíván élni a kétperces felszólalás lehetőségével, megkérdezem Ertsey Katalin képviselő asszonyt, kíván-e az elhangzottakra válaszolni. (Ertsey Katalin jelzésére:) Nem kíván, köszönöm szépen.

Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, tárgysorozatba veszi-e az Ertsey Katalin képviselő asszony által előterjesztett T/6344. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az előterjesztés tárgysorozatba-vételét 53 igen szavazattal, 279 nem ellenében, 3 tartózkodás mellett elutasította.

Tisztelt Országgyűlés! A Jobbik képviselőcsoportja a határozati Házszabály rendelkezése alapján kérte, hogy az Országgyűlés döntsön a számvevőszéki és költségvetési bizottság által elutasított, a Magyar Nemzeti Bank 2010. évről szóló jelentésének elfogadásáról szóló H/7010. számú országgyűlési határozati javaslat tárgysorozatba-vételéről.

Kérdezem az előterjesztőket, kívánja-e valamelyikük a tárgysorozatba vételi kérelmet ötperces időkeretben ismertetni. Ahhoz kérem vagy Hegedűs Tamás, vagy Nyikos László képviselő urakat, hogy jelentkezzenek be. Nyikos László képviselő úrnak, bizottsági elnök úrnak adok szót. Parancsoljon!

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage