NYAKÓ ISTVÁN (MSZP): A Btk. szerint nem büntetendő, ha hülyének nézik a választókat, de akkor hadd olvassak fel egy eredeti forrást és hiteles forrást, Magyar Nemzet, 2012. június 4-e. Újságíró: most indul a negyedik nemzeti konzultáció, amelyik több, a munka világát érintő kérdéssel is foglalkozik. A konzultáció eredménye hathat-e később a munka törvénykönyvére? Czomba államtitkár úr válasza: gyakorlatilag nem. No, ennyit a nemzeti konzultációról.

Nem hallottam egy szót sem arról, hogy van egy ombudsmani döntés azzal kapcsolatban, hogy a szociális konzultáció kérdőíveit, a szociális konzultációt önök törvénysértő módon vetették fel és hozták össze, magyarán, ezt meg kell semmisíteni.

Navracsics Úr! Ön képviseli ebben a kormányban az igazságügyet. Van egy érvényes döntés. Hajtsák végre! Nagyon szomorú következményei lehetnek ugyanis annak, hogyha egy kormányzat lenézi az embereket, lásd Schmidt Mária, illetve semmibe veszi a törvényeket. Ezeket a kormányokat csúfosan szokták elzavarni. Kérem, tegye a dolgát, állítsa helyre a törvényességet!

Köszönöm. (Taps az MSZP soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage