ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr. Megkérdezem, kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs ilyen jelzés.) Jelentkezőt nem látok. (Jelzésre:) Rétvári Bence államtitkár úr is jelzi, hogy nem kíván élni a megszólalás lehetőségével.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez nem érkezett módosító javaslat, részletes vitára nem kerül sor. A következő ülésünkön az előterjesztés elfogadásáról döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyarország 2013. évi központi költségvetését megalapozó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. A törvényjavaslatot T/7677. sorszámon megismerhették. Emlékeztetem önöket, hogy az elfogadott határozati házszabályi rendelkezésektől való eltérésnek megfelelően a módosító javaslatok benyújtási határideje 2012. év augusztus 24-e, péntek, 12 óra.

Most az előterjesztői expozé következik. Megadom a szót Cséfalvay Zoltán úrnak, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkárának, a napirendi pont előadójának, 20 perces időkeretben. Öné a szó, államtitkár úr.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage