BERTHA SZILVIA (Jobbik): Államtitkár Úr! Sajnos nem tudom elfogadni a választ, mert a kérdésre nem kaptam választ, hogy mi alapján és hogyan biztosíthatnak etnikai alapon plusztámogatásokat.

Azt elmondta, hogy mennyi pénzt költenek el és milyen mindenféle programokra, de hogy mi alapján döntik el ezekben a programokban, hogy ki számít cigánynak, és ki nem számít annak, azt nem mondta el.

Ne haragudjon, de azt kell hogy mondjam, hogy mivel demagógiának minősítette a felszólalásomat, így javasolom, hogy kicsit nézzenek utána, ne csak a liberális szubkultúrájú portálokon, hogy kinek mi a véleménye, hanem javaslom például a www.barikad.hu-t (Felzúdulás a kormánypártok soraiban.), illetve a www.szentkoronaradio. com-ot és a www.hunhir.info-t, ahol ha megnézik, nagyon sok az önök volt szavazói közül véleményt nyilvánít, és akkor megnézhetik, hogy vajon nem egy általános társadalmi vélemény-e az, amit megfogalmaztam, és valóban demagógiának minősül-e. Államtitkár úr, nem tudom elfogadni a válaszát. Köszönöm. (Taps a Jobbik soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage