ELNÖK: Köszönjük szépen, képviselő úr. Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a záróvitát lezárom. Államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván élni a lehetőséggel.

Tisztelt Országgyűlés! Most a módosító javaslatról határozunk. Kérdezem önöket, hogy elfogadják-e az előterjesztő indítványát az ajánlás 1. pontja szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 225 igen szavazattal, 68 nem ellenében, 11 tartózkodás mellett a módosító javaslatot elfogadta. (Zaj. - Az elnök csenget.)

Tisztelt Országgyűlés! Most a zárószavazás következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/9167. sorszámú törvényjavaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 228 igen szavazattal, 70 nem ellenében, 9 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Arra figyelemmel, hogy a frakciók bizottsági tagcserékre nem tettek javaslatot, személyi döntésekre a mai napon nem kerül sor, viszont most tárgysorozatba-vételekről határozunk.

Az LMP képviselőcsoportja a határozati Házszabály rendelkezése alapján kérte, hogy az Országgyűlés döntsön az alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottság által elutasított, az állambiztonsági múlt láthatóvá tételéről szóló T/7232. sorszámú törvényjavaslat tárgysorozatba-vételéről.

Megadom a szót Schiffer András képviselőnek ötperces időkeretben, aki a tárgysorozatba-vételi kérelmet kívánja indokolni.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage