NOVÁK ELŐD (Jobbik): Mindenesetre hirdetjük vele mi azt is, hogy a kereszténység gondolatvilága mindennapunk része kell legyen, így jelképesen a kereszteket sem engedjük a templomba zárni. Ezen eszmeiség mentén javasoltuk a hit- és erkölcstan bevezetését az iskolákba is, például ez alapján érveltem ma a polgári törvénykönyv vitájában az egyházi esküvő állami elismerését célzó módosító javaslatunk mellett, hiszen nagyon fontos, hogy ne járjunk úgy, mint Antall József, akitől sajnos csak a halálos ágyán tudtuk meg, hogy keresztény Magyarországot akart, azonban a kormányzati intézkedéseiből erre sajnos nem derült fény.

A keresztállítási misszióval már jó néhány éve hazafias küldetést is teljesítünk, a magyar címerben is szereplő apostoli kettős kereszteket állítjuk fel. A társadalom egyik legfőbb összetartó ereje ugyanis az egészséges nacionalizmus, a hazaszeretet, amelyet szintén nem engedhetünk kirekeszteni a közgondolkozásból.

Az ünnepi forgatagban, amikor az ország jobbik része előkészül a kis Jézus születésére, a rosszabbak gyűlölettel fordulnak minden olyan felé, ami keresztény és magyar. Rogán Antal és balliberális szövetségesei advent első vasárnapját zsidócsillagos tüntetéssel szentségtelenítették meg, a magunkfajtákra "feszítsd meg!"-et kiáltva. Rendkívül ízléstelen és a keresztény hagyományokat sértő provokáció, hogy erre a zsidócsillagos tüntetésre éppen advent első vasárnapján kerített sort a Fidesz, az MSZP, Bajnai Gordon és a Mazsihisz, sőt a cionista bizniszszekta Hit Gyülekezetének nagykoalíciója...

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage