ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr.

Kérdezem ezek után a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a T/10094. számú törvényjavaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 307 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 11 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! A frakciók bizottsági tagcserékre nem tettek javaslatokat, így a mai napon személyi döntésekre nem kerül sor.

Határozathozatalunk végére értünk. Munkánk folytatása előtt két perc technikai szünetet rendelek el. (Rövid szünet. - Számos képviselő távozik az ülésteremből. - Nagy zaj.) Tisztelt Képviselőtársaim! A munkánk folytatása érdekében megkérem önöket, hogy akik a kormány tagjaival, államtitkárokkal konzultálni szeretnének, ne a teremben tegyék meg. Kérem a KDNP rögtönzött frakcióülését, hogy ha lehet, ne az államtitkári széknél folytassák le.

(17.10)

Nagy tisztelettel kérem Harrach Péter frakcióvezető urat, Rétvári Bence államtitkár urat, hogy fontos megbeszélésüket, ha lehet, ne itt a patkóban folytassák le. (Zaj. - Az elnök csenget.)

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az áruknak TIR-igazolvánnyal történő nemzetközi fuvarozására vonatkozó, Genfben, 1975. november 14-én kelt vámegyezmény és módosításai kihirdetéséről szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. A törvényjavaslatot T/10219. számon megismerhették.

Most az előterjesztői expozé következik. Megadom a szót Fónagy János államtitkár úrnak, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkárának, a napirendi pont előadójának, 20 perces időkeretben. Öné a szó.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage