ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő asszony. Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára a következő ülésünkön kerül sor.

Most soron következik az országgyűlési képviselők választása kampányköltségeinek átláthatóvá tételéről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Cser-Palkovics András és Gulyás Gergely fideszes, valamint Vejkey Imre kereszténydemokrata képviselők önálló indítványát T/11191. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/11191/22. számon kapták kézhez és ismerhették meg képviselőtársaim.

Engedjék meg, hogy nagy tisztelettel köszöntsem az előterjesztés tárgyalására érkezett Bordás Vilmos urat, az Országos Választási Bizottság elnökét, aki itt a helyszínen kíséri figyelemmel munkánkat. Köszöntöm.

Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy a részletes vitában a benyújtott módosító javaslatokat négy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Felkérem Móring József Attila jegyző urat, ismertesse az egyes vitaszakaszokat.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage