ELNÖK: Köszönöm, jegyző úr. Tisztelt Országgyűlés! Most azokról a támogatott indítványokról döntünk, amelyeknek nem kérték külön szavazását. Felhívom a figyelmüket, hogy ezek elfogadása kizárja az ajánlás 1., 2., 6., 7., 13., 14., 16. pontját. Kérdezem Önöket, elfogadják-e ezeket. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 307 igen szavazattal, 1 nem ellenében, tartózkodás nélkül a támogatott módosító javaslatokat elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Most a második kiegészítő ajánlás 2., 3., 4., 5., 7., 8. pontjairól határozunk. Az előterjesztő támogatja, az MSZP kérésére külön szavazunk róla. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés a módosító javaslatot 267 igen szavazattal, 42 nem ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk, a zárószavazásra jövő heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Németh Szilárd István, Fidesz, képviselő önálló indítványát T/10896. számon, az egységes javaslatot pedig T/10896/10. számon kapták kézhez.

Mivel az egységes javaslathoz módosító javaslatok érkeztek, záróvitára is sor kerül. Kezdeményezem, hogy ezeket összevontan tárgyaljuk meg. Aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.

Megnyitom a záróvitát a T/10896/12. számú ajánlás 1. és 2. pontjaira. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Megadom a szót Józsa István képviselő úrnak, MSZP-képviselőcsoport.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage