ELNÖK: A jegyzőkönyv kedvéért: a kormány támogatja az egységes javaslatot. (Tóbiás József: Ezt nem így kellene, elnök úr.)

Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/10896. számú törvényjavaslatot az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 291 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 7 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a felnőttképzésről szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az előterjesztést T/9928. számon, az egységes javaslatot pedig T/9928/61. számon kapták kézhez a képviselők.

Mivel az egységes javaslathoz módosító javaslatok érkeztek, záróvitára is sor kerül. Kezdeményezem, hogy ezeket összevontan tárgyaljuk meg. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.

Megnyitom a záróvitát a T/9928/63. számú ajánlás 1-50. pontjaira. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Jelzésre:) Megadom a szót Sós Tamás képviselő úrnak, MSZP-képviselőcsoport.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage