PÖRZSE SÁNDOR (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Kicsit furcsállom a válaszát, államtitkár úr. A Jobbik és az SZDSZ között párhuzamot húzni bármilyen módon is, szerintem egy kicsit furcsa. Mi nem halmoztunk fel félmilliárd forint köztartozást. Nem kértük önöket, hogy esetleg bármilyen bűnünket is hozzák rendbe. Merthogy még nem is volt! Tehát ilyen alapon párhuzamot húzni, szerintem kicsit erőltetett.

Egyébként nagyon jellemző a magyar parlamenti viszonyokra, hogy valaki érintettnek érzi magát még a mai napig is, bár most már kiment, tehát ez a legnagyobb baj, látja, hogy vissza lehet jönni a közéletbe, és még ezt a visszajövést meg is lehet támogatni törvényesen 700 millió forinttal. Ez a legnagyobb baj! Fodor Gábor az egyik felelőse e félmilliárd forint felhasználásának, az alábbi bűnükben, úgy látszik, amit elmondtam, egyetértünk, és mégis meg lehet kapni. Ez a baj, ezt kifogásolom!

És ezt kérdezem, hogy (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) vajon meg lehet-e azt oldani, hogy ha összegyűjtik a megfelelő szavazatokat, akkor se kapja meg a pénzt.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage