DR. GAUDI-NAGY TAMÁS (Jobbik): Köszönöm szépen. Szeretném azt a gondolatkört folytatni, hogy tegyük egyértelművé, hogy az Uniónak semmilyen hatásköre nincs a rezsicsökkentéssel kapcsolatban. Igen, bocsánat, kedves képviselőtársam (Dr. Ipkovich Györgynek:), a magyar nemzet pártján állok, ha önt zavarja ez esetleg, akkor majd gondolkozzon el, hogy miért rossz gondolkodás, amit ön képvisel. Tehát az energiapiacon alkalmazott rendszerhasználati díjak kérdése nem uniós hatáskör, nem emelhető kifogás. (Gúr Nándor: Összevissza beszélsz!)

(19.50)

Tehát magyarul: semmi köze nincs az Európai Uniónak ehhez a témakörhöz, tehát vegye el a szőrös mancsát az Európai Unió a magyar emberek megélhetésével kapcsolatos kérdésekről, és maguk is hagyják abba az ügynökszerű kiszolgálását az Európai Uniónak és energiacégek ügynökeiként a magyar haza árulását. Hogy milyen nagy a baj és hogy milyen erők szövetkeztek Magyarország ellen, azért hadd mondjam el, most jártam Strasbourgban az Európa tanácsi ülésen, az európai parlamenti ülésen is, egy olyan érdekes újságot vásároltam, a Die Zeit egyik különszámát, amely a fasizmusról szól, a történelmi múltat felelevenítik, hogy miért és micsoda fasizmus, nácizmus tombolt Európában, egyetlenegy aktuális cikk van, egyetlenegy jelenkorról szóló cikk van, találják ki, hogy ki nyilatkozik benne: Heller Ágnes nyilatkozik benne. Elmondja, elsírja magát mint demokrata, hogy többek között Orbán Viktor szerelmes a saját nacionalizmusába, ami egy drog, ami hat, Orbán Viktor ezt hatalmas adagokban adja a népnek, és ez a gyűlölet a szomszédok ellen megy, a románok ellen megy, a szlovákok ellen megy, a cigányok ellen megy, a zsidók ellen megy, és tele-tele hazugsággal, gyűlölettel a magyar nemzet ellen.

Tehát ilyen erők szövetkeznek Magyarország ellen, kedves képviselőtársaim. Óriási a tét. Megmondom őszintén, kicsit félig-meddig viccesen azt mondtam, de lehet, hogy nem is annyira vicc a képviselőtársaimnak, hogy ha visszajön a baloldal Magyarországra, akkor mi, akár még jogvédők vagy bárki, itt le lesz mindenki vadászva, és a magyar nemzet tagjai (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) a felemelt fej helyett rabságba lesznek taszítva, úgyhogy ezt kell megállítani. (Taps a Jobbik padsoraiban. - Kőszegi Zoltán: Kinek a kegyeltje?)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage