ELNÖK: Lezárom az általános vitát. Módosító javaslat érkezett, így a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára a következő ülésünkön kerül majd sor.

Most pedig következik az áruknak TIR-igazolvánnyal történő nemzetközi fuvarozására vonatkozó, Genfben, 1975. november 14-én kelt vámegyezmény módosításának kihirdetéséről szóló törvényjavaslat részletes vitája. T/12619. számon az előterjesztést, a bizottsági ajánlást pedig T/12619/4. számon kapták meg.

Két módosító javaslat érkezett, mindkettő a hatályba léptető rendelkezéseket tartalmazó 3. § (1) bekezdése módosítására irányul, így nincs szükség az egyes részletrendelkezések összevonására.

Tehát megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1. és 2. pontjaira. 6 perces időkeretet tudok felkínálni. (Nincs jelentkező.) Nincs senki. Köszönöm szépen. Lezárom a részletes vitát.

Megkérdezem Czomba Sándor államtitkár urat, hogy kíván-e a semmire reagálni. (Jelzésre:) Nem kíván, úgyhogy megyünk tovább.

Soron következik az egyes foglalkoztatási tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. T/12616. számon a törvényjavaslatot, a bizottsági ajánlást pedig T/12616/12. számon kapták meg.

Kétszakaszos tárgyalást javaslok az Országgyűlésnek. Felkérem jegyző urat, hogy ismertesse a javaslatot.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage