ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! A kormány sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a területfejlesztésről és a területrendezésről szóló 1996. évi XXI. törvény módosításáról szóló T/12909. számú törvényjavaslatát. Megkérdezem, hogy a kormány részéről kíván-e valaki indoklásként felszólalni. (Nincs jelentkező.)

Amennyiben nem, megkérdezem a tisztelt Házat, hogy sürgős tárgyalásba veszi-e a T/12909. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Tisztelt Ház! Hegedűs Tamás képviselő úr jelezte, hogy a gépe folyamatosan nem működik, és nincs is esély arra, hogy most megjavuljon.

Kérdezem, hogy kíván-e szavazni. (Hegedűs Tamás nem válaszol.) Majd eldönti.

Tehát a Ház 234 igen szavazattal, 34 nem ellenében, 23 tartózkodás mellett az indítványt elfogadta.

Kérem képviselő urat, amennyiben fontos a szavazatának a rögzítése, akkor legyen szíves ezt nekem jelezni. (Hegedűs Tamás jelzi, hogy nemmel szavaz.) Jó, köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik ma kezdődő ülésünk napirendjének megállapítása. A napirendre, az ülés időtartamára, a felszólalási időkeretekre, a vezérszónoki felszólalásra elnöki jogkörben terjesztettem elő javaslatomat. A benyújtott önálló indítványokról és a hatáskörrel rendelkező bizottságokról a honlapon tájékozódhatnak.

A házbizottság a T/12920. számú előterjesztés tárgyalását érintően a határozati házszabályi rendelkezésektől való eltérésre tett javaslatot. Felkérem Hegedűs Lorántné jegyző asszonyt, ismertesse ezt.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage