APÁTI ISTVÁN (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. A szemellenzős baloldali képviselőkhöz, a nemzetellenes liberális nanopártokhoz és a még mindig finomkodó fideszes képviselőkhöz egyaránt szeretnék szólni. Az elmúlt két hónap eseményeit foglaljuk össze, hogy milyen botrányos esetek fűződnek az illegális bevándorlókhoz. A debreceni Sámsoni úton elkövetett több száz fős zavargás, a Közel-Keleti pályaudvaron a folyamatos feszültség keltése, a békéscsabai busz tönkreverése, tönkretétele. Aztán nem tudom, látták-e az alfahir.hu videóját, hogy mit műveltek tegnap a bicskei vasútállomáson, a rendőrök vitték részükre az ásványvizet, a gyermekek részére különböző szendvicseket, gyümölcsöket, ellátmányokat, és a felnőtt férfiak eldobálták ezeket, a saját gyermekeiktől vonták meg az ivóvizet és vonták meg a rendkívül értékes élelmet.

(12.50)

A legújabb hír ötven perccel ezelőttről az index.hu híre: fél tizenkettőkor a röszkei hangárból több száz migráns kitört, az autópálya felé indultak el. A rendőrök tehetetlenül, mint a rossz focista, közelről nézték a történéseket, közelről nézték a meccset, aztán összeszedték magukat, golyóálló mellénnyel, pajzzsal vonultak ki, így próbálják visszaterelni az illegális bevándorlókat. Ez tehát a hála azért, hogy Magyarország gondoskodik róluk.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Szükség esetén ezért van szükség palackos könnygázra, könnygázgránátra, gumilövedékre és vízágyúra, hogy Magyarországon ne csak magyar hazafiak ellen vessenek be ilyeneket, hanem bevándorló bűnözők ellen is. (Dr. Vadai Ágnes közbeszólása: 2006-ban is...) Köszönöm. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage