ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy a Budapesten megrendezettInter­steno, a gyorsírók, gépírók és szövegszerkesztők nemzetközi szövetségének 50. jubileumi világbajnokságán grafikus gyorsírás kategóriában az Országgyűlés Hivatalának gyorsíró munkatársai az első négy helyet szerezték meg. (Taps.) Az első helyezett Ferenc Zsuzsa, a második helyezett Vicai Erika, a harmadik helyezett Árvayné Dani Judit, a negyedik helyezett Horváth Éva Szilvia. Az Országgyűlés és a magam nevében mindannyiuknak gratulálok, és munkájukhoz további sok sikert kívánok. (Novák Előd: A Fideszen edződtek!)

Tisztelt Ház! Most mandátumigazolás és a képviselői eskütétel következik. Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a Papcsák Ferenc, fideszes képviselő úr lemondásával megüresedett helyre a Fidesz-KDNP közös országos listájáról Hollik István urat jelölte.

A mandátumvizsgáló bizottság az ülést megelőzően tanácskozott, és a választási iratok alapján Hollik István úr megbízólevelének szabályszerűségét megvizsgálta.

Tisztelt Országgyűlés! Megadom a szót Vejkey Imrének, aki a mandátumvizsgálat eredményéről az egyes házszabályi rendelkezések 9. § (2) bekezdésének megfelelően jelentést tesz az Országgyűlésnek. Parancsoljon!

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage