ELNÖK: Köszönöm szépen, alelnök úr. Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatok benyújtására csütörtökön 16 óráig van lehetőség.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az Európai Uniónak a szomáliai biztonsági erők kiképzésére irányuló missziójához (EUTM So­malia) történő további magyar katonai hozzájárulásról szóló, a kormány által benyújtott B/4580. számú beszámoló, valamint az ennek elfogadásáról szóló, a Honvédelmi és rendészeti bizottság által előterjesztett H/6444. számú határozati javaslat, továbbá az ENSZ Közép-afrikai Köztársaságbeli Többdimenziós Integrált Stabilizációs Missziójában („MINUSCA”) történő to­vábbi magyar ka­tonai szerepvállalásról szóló, a kormány által benyújtott B/4969. számú beszámoló, valamint az ennek elfogadásáról szóló, a Honvédelmi és rendészeti bizottság által előterjesztett, H/6445. számú határozati javaslat együttes általános vitája a lezárásig.

Tisztelt Országgyűlés! Elsőként megadom a szót Vargha Tamás úrnak, a Honvédelmi Minisztérium államtitkárának, a beszámoló előterjesztőjének. Parancsoljon, államtitkár úr!

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage