ELNÖK: Köszönöm szépen, jegyző úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Emlékeztetem önöket, hogy a 199 országgyűlési képviselőből határidőben valamennyi képviselő és szószóló leadta saját, illetve hozzátartozóinak vagyonnyilatkozatát. A vagyonnyilatkozatok a képviselők és a szószólók esetében nyilvánosak, és az Országgyűlés honlapján megtekinthetők. Bejelentem, hogy az Országgyűlés valamennyi tagja és a szószólók gyakorolhatják jogaikat.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy az Országgyűlés 2016. évi tavaszi ülésszakának javasolt munkarendjével kapcsolatban a Házbizottság múlt heti ülésén nem alakult ki konszenzus. Ezért az országgyűlési törvény 13. § (6) bekezdése értelmében a munkarendről az Országgyűlés dönt. A munkarendet képviselőtársaim a honlapról már megismerhették. Mivel szavazás következik, ismételten arra kérem a most érkezett képviselőtársaimat, hogy foglalják el helyüket, ellenőrizzék, hogy kártyájukat megfelelően elhelyezték-e a szavazógépekben. (Jelzésre:) Novák Előd képviselő úr már ehhez jelentkezett? (Novák Előd bólint.) Igen, köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy az országgyűlési törvény 13. §-ának (7) bekezdése értelmében a vita tárgyát képező kérdés ismertetését követően képviselőcsoportonként egy képviselő, továbbá az elsőként szólásra jelentkező független képviselő legfeljebb háromperces hozzászólásra jogosult. Megkérdezem, hogy kíván-e élni a felszólalás lehetőségével valaki. (Jelzésre:) Igen, elsőként megadom a szót Novák Előd képviselő úrnak, a Jobbik képviselőcsoportjából, háromperces időtartamban.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage