ELNÖK: Köszönöm szépen, jegyző úr. Tisztelt Országgyűlés! Soron következik mai rendkívüli ülésünk napirendjének megállapítása. A napirendről, az ülés időtartamáról az elnöki jogkörben előterjesztett javaslat alapján döntünk.Tisztelt képviselőtársaim! Most a napirend szerinti határozathozatalokkal folytatjuk munkánkat. Mielőtt megkezdenénk a szavazási eljárást, jelenlét-ellenőrzést tartunk, de azt megelőzően kérem a műszaki páholy munkatársait és a teremszolgálat munkatársait, ellenőrizzék a patkóban a szavazógépek beállítását. Kérem a műszaki páholy dolgozóit, jelezzék vissza nekem, ha rendben van. (Jelzésre:) Köszönöm szépen.

Tisztelt Képviselőtársaim! Most tartjuk a jelenlét-ellenőrzést. Kérem, hogy szíveskedjenek megnyomni valamelyik gombját a szavazógépnek, most! (Jelenlét-ellenőrzés.) 192 képviselő van jelen, 7-en vannak távol. Az Országgyűlés határozatképes.

Tisztelt Országgyűlés! Most sürgősségi javaslatokról döntünk.

Az előterjesztő kezdeményezte, hogy a Közép-európai Épített Örökség Megőrző Alapítványról és a Közép-európai Épített Örökség Megőrző Alapítvány részére történő vagyonjuttatásról szóló T/10954. számú előterjesztést sürgős eljárás keretében, még ezen az ülésen tárgyalja meg az Országgyűlés. A sürgősségi javaslatot T/10954/2. számon a honlapról megismerhették.

Kérem Varga László jegyző urat, ismertesse a sürgősségi javaslatot. Parancsoljon, jegyző úr!

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage