ELNÖK: Köszönöm szépen, jegyző úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Bejelentem, hogy Téglási András úr, a Nemzeti Választási Bizottság elnöke arról tájékoztatta az Országgyűlés elnökét, hogy a Nemzeti Választási Bizottság a 15/2021. számú határozatában hitelesítette a kormány által benyújtott országos népszavazási kezdeményezést az alábbi kérdésben: „Támogatjae ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?” A Kúria a Nemzeti Választási Bizottság határozatát helybenhagyta. A Nemzeti Választási Bizottság elnökének átirata C/17553. számon a Ház honlapján valamennyiünk számára megismerhető. Erre tekintettel a határozati házszabály 88. § (2) bekezdése alapján a házelnök az országos népszavazás elrendelésére vonatkozó országgyűlési határozati javaslat benyújtására egy állandó bizottságot jelölt ki.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy Csányi Tamás jobbikos képviselőtársunk, országgyűlési képviselő mentelmi joga megsértéséről bejelentést tett az Országgyűlés elnökének, aki ezt megvizsgálásra kiadta a Mentelmi bizottságnak.

Tisztelt Országgyűlés! Képviselőtársaim! Most 12 óra 24 perc van, elkezdjük a kérdések tárgyalását.

Tisztelt Országgyűlés! Csányi Tamás képviselő úr, a Jobbik képviselője, kérdést kíván feltenni az emberi erőforrások miniszterének: „Hogyan és mikor kívánnak javítani a martfűi mentőállomáson dolgozók munkakörülményein?” címmel. Csányi Tamás képviselő urat illeti a szó. Parancsoljon!

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage