DÓCS DÁVID, a Mi Hazánk képviselőcsoportja részéről: Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Alelnök Úr! Köszönöm a szót. Első felszólalásom a Házban hadd kezdjem azzal, hogy megköszönjem annak a több mint 330 ezer honfitársunknak, szavazónknak a bizalmát, azon belül is a nyugat-nógrádiak támogatását, akik legtöbben szavaztak az országban a Mi Hazánkra, akik a legtöbben szavaztak rám, akiknek köszönhetően itt állhatok a nemzet templomában.

Hallhattunk a nap folyamán temérdek öndicséretet, egymás savazását és teljes politikaipólus-cserét is. Egyben viszont egyet fognak érteni, mégpedig abban, hogy nem leszek túl népszerű egyik félnek sem a mondandómmal; mondjuk, én nem is azért vagyok itt, hanem azért, hogy a tisztelt Ház elé terjesszem azok véleményét és elhozzam azok hangját, akik elszenvedték az elmúlt két évet, akik másképp gondolkodnak, mint önök. És ma a madarak és fák napja van, de mi azért jó sokan vagyunk, akik nem szeretjük, hogyha madaraknak néznek és fákként kezelnek minket. S mondandómat a most nyári szünidőre távozott koronavírussal kapcsolatban osztanám meg önökkel, ha megengedik.

Mint ismeretes, két éve megváltozott mindannyiunk élete valami hatására, valami olyan hatására, amiről ma is keveset tudunk, de egy bizonyos: a folyamatosan kiderült tények arra a következtetésre adnak okot, hogy ez a valami nem a véletlen műve, inkább egy előre megtervezett és az emberiségre ráeresztett, labortenyésztett vírus képében megjelent modern kori offenzíva, egy olyan támadás, mely kollektíven érint mindenkit a világon, így Magyarországon is. (Z. Kárpát Dániel Nacsa Lőrincnek: Lőrinc, ne bújj a telefonba!) És nemcsak a vírus, de annak következményei, az azzal kapcsolatos intézkedések, lezárások, kényszerítések mindannyiunk életét beárnyékolták. (Z. Kárpát Dániel közbeszól.) Nem vírustagadók vagyunk, csupán józanul gondolkodó és az összefüggéseket felfedező, felismerő emberek, olyan emberek, akik értetlenül álltak sok százezer honfitársunkkal együtt az értelmetlen és túlzó intézkedések, a kijárási tilalom, a gazdaság kis szereplőinek a tönkretétele vagy az emberek életének a korlátozása előtt, melyről a Lopott idő című film jut az ember eszébe.

Itt viszont sajnos nem állt meg a téboly, hiszen bár a magyar kormány, önök szerint hazánkban nem kötelező az oltás, mégis erőszakhoz hasonlóan élték meg sokan a magyar egészségügyből, még többen az állami szféra dolgozói közül vagy az önök által a munkáltatóknak adott felhatalmazással élve a munkavállalókra ráerőltetett oltásokkal beoltottak közül. Ezt valóban nem lehet kötelezőnek hívni, mert nem az, csak erősen ajánlott, hiszen az egzisztenciájukkal zsarolták meg az embereket, s akik nem engedtek ennek a zsarolásnak, azok teljes létbizonytalanságba kerültek családjukkal együtt  ez ám a családtámogatási program!

A napokban pedig megjelent a parlament honlapján a ma már sokat emlegetett 69 oldalas salátatörvény tervezete, mely 115 paragrafusból áll, és a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő szabályozási kérdésekről szól. Sok mindent tartalmaz, de ami a témával kapcsolatban számunkra most érdekes, azt a 11. § tartalmazza, mely folyománya a tavalyi évben, október 28-án meghozott kormányrendeletben előírtaknak, méghozzá a kötelező oltások bevezetésének a tényéről a közintézményekben, az állami intézményekben, a felsőoktatási intézményekben, a rendvédelmi és honvédelmi dolgozóknál, az állami kulturális intézményekben, a gyermekvédelmi ágazatban, a szociális ágazatban és a közigazgatásban is. Ezek után tényleg azt mondhatjuk, hogy nem volt hazánkban kötelező az oltás.

(Az elnöki széket Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke foglalja el.)

(15.30)

Ennek a törvénynek az értelmében a veszélyhelyzet esetleges megszűnésével is lehetőséget biztosítanak a munkáltatók számára, hogy a fizetés nélküli szabadságra száműzött munkavállalókat, családos magyar embereket elbocsáthassanak végleg a munkahelyükről, ahol eddig a hivatásukat gyakorolták, de legkésőbb december 15-én  szép karácsonyi ajándékot adva ezzel nekik  mindenképpen elveszítik eddigi állásukat.

Nos, szerintem ők nem fogják érteni azt a szlogent, miszerint önök senkit nem hagynak az út szélén. És a baloldali összefogás, amely előre sejthető módon gyorsan megbukott, amely mára inkább a széthúzás nevet érdemelné ki, amely a magyar emberek érdekében a hangjuk hallatása helyett inkább csak a botrányaitól hangos, akik mindenben ütik a kormányt, már csak szokásjogon is, de ebben a témában csendben vannak, vagy ha épp meg is szólalnak, akkor nem ellene emelik fel a szavukat, csupán azért, mert túl akarják licitálni az egyébként is abszurd intézkedéseket.

Ebben a témában egyedül mi, a Mi Hazánk maradt azon emberek oldalán, akik meggyőződésből vagy a rövid idő alatt is napvilágot látó mellékhatások, egészségkárosodások okán nem szeretnék beoltatni magukat semmilyen kísérleti szerrel, inkább vállalják a teljes száműzetést a társadalomból és az eddig megszokott életükből. Egyedül mi emeljük fel szavunkat a szomszédunkban dúló, kiprovokált háború leple alatt bevezetni kívánt WHO-szerződés és annak hatásai, veszélyei ellen, mely teljes mértékben számolná fel a még eddig megmaradt szuverenitásunkat, és akár egy másik kontinensről dönthetnének teljhatalmúlag a fejünk felett.

Mi erre azt mondjuk, hogy elég volt a Covid-diktatúra összes intézkedéséből; elég volt a gazdaság egyes résztvevőinek az ellehetetlenítéséből; elég volt a lezárásokból. Elég volt az egymásnak ellentmondó intézkedésekből; elég volt a kikényszerített, kötelező oltásokból; elég volt a zsarolásból; elég volt az igazolványokkal való bohóckodásból; elég volt az oltatlan gyermekek megbélyegzéséből és megkülönböztetéséből, az indokolatlan bekaranténozásukból, a gyermeksportokról való kitiltásukból, a gyermekkoruk ellopásából, abból a büntetésből, amit azért kapnak, mert egészségesek. Egyszerűen és ismerősen fogalmazva, mi ezektől is megvédjük a gyermekeinket  hagyják békén őket!

A Mi Hazánk ellenez minden kötelező oltást, zsarolást és kényszerítést. Felhívjuk a kormány figyelmét, hogy vállalja a felelősséget, és kártalanítsa az oltáskárosultakat. Ne az államadósságot növelje tovább a kormány, hanem a javaslatok alapján vessen ki végre járványszolidaritási adót a koronavírus haszonélvezőire, akik a kisvállalkozókkal ellentétben nem tönkrementek, hanem busás hasznot húztak az elmúlt időszakból. Tiltakozunk mindenféle megkülönböztetés ellen; ne húzzanak újabb törésvonalat a magyar emberek közé!

Álláspontunk szerint és az utóbbi két év tapasztalataiból merítve azt szeretnénk elérni, hogy senkire ne erőltessék rá a Covid-oltásokat, hadd döntsék el azt is maguk az emberek. Senkit ne lehetetlenítsenek el annak hiányában, hiszen senki nem kevesebb ezért. Senkit ne érjen hátrányos megkülönböztetés; senki ne veszíthesse el annak hiányában a munkahelyét; senkinek ne rabolják tovább az idejét, az életét.

Ezekért tüntettünk a miniszterelnök úr hivatala előtt a budai Várban, a főváros több pontján és vidéken is, hiszen a magyar emberek többsége egyértelműsítette, hogy nem kér tovább sem az oltásokból, sem a kényszerítésből és a zsarolásból sem, hiszen a lakosság jóval több mint fele már elutasította, és nem kért a harmadik oltásból.

Eddig az utcán emeltük fel a szavunkat honfitársaink érdekében, ezt követően pedig az Országház falain belül is hallatni fogjuk a hangunkat, egyedüli pártként ebben és minden más olyan témában is, amit a többi politikai párt nem akar napirendre tűzni.

A nyár végével és az ősz közeledtével nem szeretnénk, ha újrakezdődne minden; nem szeretnénk, ha újabb hullámok sodornák az embereket egyre távolabb egymástól; nem szeretnénk, ha ez az egész cirkusz újrakezdődne. Aki azt hiszi, hogy ez csak egy egyszerű, magától vagy egy denevértől létrejövő vírus, aki azt gondolja, hogy a meghozott intézkedések nem tervszerűek, és nem egy forgatókönyv szerint, egy boszorkánykonyhában készültek, az óriásit téved. Egy modern kori háború zajlik az emberiség, a normalitás, a természet törvényei és minden ellen, ami eddig normális és emberi volt. Összehangolt támadást láthatunk, melyet a világ önjelölt urai indítottak az egész emberiség ellen. Láthatjuk, hogyan nőnek ki a spekuláción, a mesterséges gazdasági manipuláción a gazdasági válságok; láthatjuk, ahogy egy mindent támadó identitásháború zajlik ellenünk, ahogy egy vírus mögé bújva hoznak meg háborús időket idéző intézkedéseket és döntéseket; és végül láthatjuk, hogy a világ önjelölt urai hogyan uszítanak össze egy testvérnépet bábvezetők döntései mögé bújva.

Ennek vagyunk mi most a szemtanúi, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy a lehetőségeinken túl is megvédjük ezektől a folyamatoktól szeretett hazánkat, a Kárpát-medencében bárhol élő magyar testvéreinket és a normalitást. Köszönöm a szót. (Taps a Mi Hazánk padsoraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage