ILLÉS BOGLÁRKA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Először is úgy gondolom, hogy hazugsággal vádolni éppen hogy nem a Gyurcsány-párt az, amely ezt bármilyen szinten megtehetné a kormánypárt vonatkozásában, hiszen pont az önök elnöke, frakcióvezetője volt az, aki hazudott reggel, éjjel meg este, és ezt be is ismerte. Ezenkívül pedig köszönetet szeretnék mondani Nacsa Lőrinc képviselőtársamnak a tekintetben, hogy személy szerint megszólította a képviselőket, hiszen például lehet, hogy Varga Zoltán képviselő urat alusisak nélkül kevésbé tudták megismerni vagy felismerni azok, akik most nyomon követik a parlamenti ülést.

Amit még meg szeretnék említeni, az az, hogy a DK részéről elhangzott gondolatokkal kapcsolatban annyit mondanék, hogy az önök kormányzása idején rekordmagas volt a munkanélküliség, tehát nem azzal kellett foglalkozniuk, hogy a hiányszakmákat hogy lehet feltölteni vagy a hiányszakmákban hogy találunk megfelelő munkaerőt. Az a javaslat, amely ebben a csomagban is benne van, éppen ezt hivatott szolgálni.

Röviden szeretnék még annyit mondani a hozzászólásomban, hogy ha már az én felvetésem elérte azt a célt, hogy a mentősökre is kiemelt figyelmet fordítanak a képviselők a tisztelt Házban, akkor úgy gondolom, hogy az ilyen és ehhez hasonló felvetésekkel a továbbiakban is élni fogok. Nagyon szépen köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiban.  Z. Kárpát Dániel: Még maradt fél perced, a kilakoltatással kapcsolatos kérdésre válaszolhattál volna.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage