ELNÖK: Köszönöm szépen, jegyző úr. Tisztelt Országgyűlés! Képviselőtársaim! Először a javaslat 1., 2. és 4. pontjai alapján a bizottsági tagok megválasztásáról döntünk, ezt követően pedig a javaslat 3. pontja szerint a bizottsági tagok sorából a bizottsági tisztségviselőről határozunk.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy az S/50. számú javaslatnak megfelelően az 1., 2. és 4. pontjainak elfogadásával megválasztjae a bizottságok tagjait. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a bizottságok tagjait 164 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül megválasztotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy az S/50. számú javaslat 3. pontja szerint a bizottsági tagok sorából megválasztjae Szabó Hajnalkát a Költségvetési bizottság alelnökének. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés Szabó Hajnalkát a Költségvetési bizottság alelnökének 163 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül megválasztotta.

Tisztelt Ház! A határozathozatalok végére értünk. De tisztelt képviselőtársaim figyelmét kérem egy percre, és elsősorban a frakcióvezetők figyelmét hívom fel, hogy a Házbizottság ülése 15 perc múlva kezdődik az Országház Pázmándy termében. Most kétperces technikai szünetet rendelek el.

(Szünet: 13.33  13.36

Elnök: dr. Latorcai János

Jegyzők: dr. Tiba István és Bakos Bernadett)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage