ELNÖK: Köszönöm, jegyző úr. Tisztelt Országgyűlés! Először a javaslat 1., 2. és 4. pontjai alapján a bizottsági tagok megválasztásáról döntünk, ezt követően pedig a javaslat 3. pontja szerint a bizottsági tagok sorából a bizottsági tisztségviselőkről határozunk.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy az S/202. számú javaslatnak megfelelően az 1., 2. és 4. pontjainak elfogadásával megválasztjae a bizottságok tagjait. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 164 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett a bizottságok tagjait megválasztotta.

Most a bizottsági tagok sorából az S/202. számú javaslat 3. pontja szerint megválasztjuk a bizottsági tisztségviselőket. A jelöltek tisztségviselővé történő megválasztásáról személyenként külön-külön döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, megválasztjae Cseresnyés Pétert a Gazdasági bizottság alelnökének. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés egyhangúlag, 165 igen szavazattal Cseresnyés Pétert a Gazdasági bizottság alelnökének megválasztotta.

(13.50)

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, megválasztjae Kontrát Károlyt a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnökének. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 162 igen szavazattal, egyhangúlag Kontrát Károlyt a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnökének megválasztotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, megválasztjae Vigh Lászlót az Igazságügyi bizottság alelnökének. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 164 igen szavazattal, egyhangúlag Vigh Lászlót az Igazságügyi bizottság alelnökének megválasztotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy megválasztjae F. Kovács Sándort a Költségvetési bizottság alelnökének. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 163 igen szavazattal, egyhangúlag F. Kovács Sándort a Költségvetési bizottság alelnökének megválasztotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, megválasztjae Bodó Sándort a Kulturális bizottság alelnökének. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 163 igen szavazattal, egyhangúlag Bodó Sándort a Kulturális bizottság alelnökének megválasztotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, megválasztjae Zsigó Róbertet a Nemzeti összetartozás bizottsága alelnökének. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 163 igen szavazattal, egyhangúlag Zsigó Róbertet a Nemzeti összetartozás bizottsága alelnökének megválasztotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, megválasztjae Horváth Lászlót a Népjóléti bizottság alelnökének. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 164 igen szavazattal Horváth Lászlót a Népjóléti bizottság alelnökének megválasztotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, megválasztjae Tasó Lászlót a Vállalkozásfejlesztési bizottság alelnökének. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 163 igen szavazattal, egyhangúlag Tasó Lászlót a Vállalkozásfejlesztési bizottság alelnökének megválasztotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, megválasztjae Pogácsás Tibort a Törvényalkotási bizottság alelnökének. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 162 igen szavazattal, egyhangúlag Pogácsás Tibort a Törvényalkotási bizottság alelnökének megválasztotta.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalok végére értünk. Most kétperces technikai szünetet rendelek el.

(Szünet: 13.53  13.57

Elnök: Jakab István

Jegyzők: dr. Aradszki András és Berki Sándor)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage