KOMJÁTHI IMRE (MSZP): Köszönöm a szót. Sajnos, újfent nem sikerült megtudni a konkrét válaszokat a konkrét kérdésekre, nem baj, majd akkor beszélgetünk róla, meg lesz még alkalmunk.

Azt viszont én nehezen tudom elfelejteni, hogy 2010 óta önök tudatosan szakszervezet-ellenesek, tudatosan munkavállaló-ellenesek. Nagyon sok mindent tettek, valóban emelték a béreket, valóban tettek olyan intézkedéseket, amelyek jók a munkavállalóknak, én ezt soha nem tagadtam.

(16.30)

De a mértékével baj van, meg ahogyan tették, azzal van baj. Ahogyan a munkatörvényt megalkották, azzal van baj; ahogyan a szakszervezetekhez hozzáállnak, azzal van baj. Ahogyan a multinacionális cégeket hagyták garázdálkodni, és hagyták, hogy a stratégiai partnerek, akikkel önök kötöttek stratégiai partnerséget, lábbal tiporják a magyar jogokat, lásd Suzuki, lásd Hankook és még hosszan sorolhatnám  nem tettek semmit, amikor mi felszólaltunk az érdekükben. Úgyhogy van még itt tennivaló bőven. És szívesen állok a beszélgetés elé. Köszönöm szépen.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage