KÁLMÁN OLGA (DK): Nekem is vannak emlékeim a múltról, amikor még jobban ment (Közbeszólás a kormánypárti padsorokból: Mikor?), például ellenzéki politikusként kritizálni és különböző ötleteket mondani.

Nos, nem voltak nagy elvárásaim, de önnek még ezeket is sikerült alulmúlnia. Tudja, szemmel láthatóan nem értik meg, hogy a Demokratikus Koalíció az emberek mindennapi nehézségéről és jogos elvárásáról beszél. A jogos elvárásról, hogy tegyenek valamit. Az ársipka tényleg megkönnyítette az emberek életét… (Derültség és közbeszólások a kormányzó pártok padsoraiból: Sipka!) Igen, sipkáról beszélnek, ársipkáról. Nyilván viccesen mondtam, gondoltam, hogy meg is értik. Szóval, ez az emberek hétköznapi életében semmi, de semmi javulást nem okozott, ezt ön is pontosan tudja.

Önök folyamatosan csak manipulálják a nyilvánosságot, folyamatosan megpróbálnak minket megvezetni és félrevezetni, és önöknek most az sem fáj, hogy az emberekkel fizettetik meg a hibás gazdaságpolitikájuk árát. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) Az élelmiszerárakkal (Az elnök ismét csenget.) foglalkozzanak, a felelősségüket és a felelősségét pedig ismerje el, miniszterelnök úr! Köszönöm. (Taps a DK és a Momentum padsoraiból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage