SEBŐK ÉVA (Momentum): Köszönöm szépen. Én nem fogok a második felszólalásért elnézést kérni, mert azért vagyok itt. Nyitrai úr, az első dolog, hogy énnekem 2010-ban nem volt költségvetésem, én 2010-ben 21 éves voltam, és a SZIN-en csapattam Kiscsillagra, úgyhogy kérem, hogy azt nekem ne.

Én azt szeretném öntől kérni, hogy vizsgálja meg, hogy miért nem kedveli ön az anyákat, vagy mit ártottak önnek a magyar anyák, hogy olcsó gyurcsányozással próbálja megmagyarázni, hogy önöknek miért nem fontos az  és ezt Selmeczi Gabriellától már megkérdeztem , hogy amikor egy szülés zajlik, akkor hány vadidegen nyúlkál bele az éppen szülő nőnek a hüvelyébe, csak úgy random, mert arra járt, és úgy gondolta, hogy ő csak belenyúlkál, vagy hogy önöknek miért nem fontos az, hogy teljesen indokolatlanul könyökölnek az anyák hasába a magyar szülészeten.

Önöknek miért nem fontos az, hogy kézzel tágítják a magyar anyákat a szülészeteken? Önöknek miért nem fontos az, hogy fenyegetik a magyar anyákat a szülészeteken? Önöknek miért nem fontos az, hogy a mai napig még a legszegényebb lányoknak is igyekeznek a baráti köreik összedobni a hálapénzt? Önöknek miért nem fontos az, hogy 60-90 kilométereket kell az anyáknak egy szüléshez utazni? Miért gondolják azt, hogy ezt olcsó, semmit érő gyurcsányozással meg lehet válaszolni? Ezt ne nekem válaszolja meg! Nem tudom, forduljon szakemberhez, vagy keressen egy régi cimborát, barátot, akivel át tudja beszélni, hogy mi okozza önben ennek a fixációnak a kialakulását. Csak annyit kérek, hogy ezt ne a magyar anyákon vezesse le. Köszönöm szépen.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage