SZABÓ SZABOLCS (Momentum): Köszönöm a szót, elnök úr. Most nagyon rövid leszek, még rövidebb, mint az előzőekben. Nem tudom, felteszem önöknek ezt a kérdést, hogyan telt az előző délutánjuk és estéjük. Engem például a csepeli és soroksári katás vállalkozók közül sokan hívtak, hogy legyek szíves elmagyarázni, akkor az ő életük hogyan fog menni szeptember 1-je után. És ezt miniszterelnök-helyettes úrnak mondanám, hogy igen, itt az életükről van szó, ezért hívtak föl, hogy mondjam el nekik, az ő életükkel mi lesz. (Dr. Semjén Zsolt: Egyéni vállalkozó!)

Ez nem adózás, nem arról van szó, hogy egy technikai jellegű dolog, az ő életüket alapvetően befolyásoló dologról van szó. Én elhiszem, és aláírom, hogy a rénszarvasvadászat áfája Norvégiában nem az életünket befolyásoló tényező, de a kata itt, Magyarországon, ha így kicsinálják, az az életünket befolyásoló tényező.

Ezt így nem lehet átverni a Házon. Legalább azt tegyük meg, hogy normálisan egyeztetve hozzák ide a Ház elé, és nem ilyen puccsszerűen. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokból.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage