NOVÁK ELŐD (Mi Hazánk): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Idén is sikeres volt a július 23-ára meghirdetett LMBTQP-propagandafelvonulás tavalyihoz hasonló beelőzése és kiszorítása az Andrássy útról és számos szimbolikus közterületről, miután a Mi Hazánk, a HVIM, az Alfa Szövetség és más normalitáspártiak összehangolt akciójaként több helyszínre bejelentést tettünk az első lehetséges pillanatban, az adott napon 0 óra 0 perckor, a BRFK pedig kénytelen volt elismerni elsőségünket, így a legszimbolikusabb helyszíneken nem vonulhatnak a deviánsok. Az úgynevezett Pride szervezői hálát adhatnak a Fidesz kétharmados győzelméért (Ungár Péter közbeszól.), mert így a felvonulásukat hatóságilag nem tiltják be.

Sajnos a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuálispropaganda-rendezvény megszüntetését követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében sem Gyurcsányék támogató, sem Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el, a tiltást szorgalmazzuk. Ellenzékből nyilván nem lehet minden helyet minden időre lefoglalni a deviánsok elől, de az eredetileg meghirdetett időpontban a legszimbolikusabb Andrássy útról való kiszorításuk és több más reprezentatív közterület megszerzése és visszaadása a normális magyar családoknak komoly siker és jelzésérték: elég volt az LMBTQP-propagandából! Nem kérünk a szerte a világból ideszervezett aberráltakból! (Kanász-Nagy Máté: Frusztrált vagy!) Sokan terveztek ideutazni a már januárban meghirdetett július 23-ai napra, azonban az elhúzódó jogvitával elbizonytalanítottuk legalább a tervezett devianciaturizmus résztvevőit.

A BRFK azért kényszerült kitiltani tavaly az úgynevezett Pride-ot a felvonulásaik történetének legszimbolikusabb helyeiről, mert a Mi Hazánk Mozgalom korábban lefoglalta, és a Kúrián dr. Gaudi-Nagy Tamás jogi képviseletének is köszönhetően (Ungár Péter: Ah! Ah!) sikerrel járt a rendőrséggel szembeni jogorvoslatával, így a Szivárvány Misszió Alapítvány által bejelentett Andrássy út-Bajcsy-Zsilinszky út-Deák tér útvonalon nem vonulhattak az LMBTQP-propagandisták. A deviáns felvonulás szervezői a Kúriának írt keresetükben tavaly úgy fogalmaztak, idézem: „Az Andrássy út vonatkozásában szerzett elsőbbség elvesztése a Budapest Pride rendezvény megtartását jelen formájában ellehetetleníti.”

Tisztelt Államtitkár Úr! Amit a Fidesz-kormány 12 éve nem tud vagy nem akar a felvonulás kapcsán, azt mi tavaly megoldottuk, és idén már kúriai jogorvoslat nélkül is igazat adott a rendőrség. Tehát miért nem tiltják be az LMBTQstb.-felvonulást? (Kanász-Nagy Máté: Mi ez a frusztráció?) Várom érdemi válaszát és végre intézkedését is 12 éve. (Taps a Mi Hazánk soraiban.  Toroczkai László: Ő a frusztrált négy gyerekkel?! Nem ti vagytok a frusztráltak?!  Ungár Péter: Amikor ennyi probléma van…!  Toroczkai László és Ungár Péter közbeszól.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage