DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY (Jobbik): Igencsak beszédes, hogy államtitkár úr is a megúszásra játszik, de most már legalább látjuk  kimondta, tekinthetjük úgy, hogy a kormányt képviselte , hogy valamennyi kormánytag, aki nyomhatott volna gombot, csak valamiért mégis elsunnyogta ezt a gombnyomást, arra szavazott volna, hogy a katának ezt a mostani kedvező formáját töröljük el.

Ehelyett én javaslom önöknek, fogadják meg azokat, amelyeket egyrészt a szakma, a szakmai szervezetek, így az Orvosi Kamara, az Ügyvédi Kamara, az Egészségügyi Szakdolgozói Kamara javasolt, gyakorlatilag nem volt olyan szakmai szervezet, aki ne állt volna ki a saját dolgozói mellett, hogy megvédje a katát, és az önök törvénymódosításával szemben emeljen szót. Tehát fogadják meg legalább az ő intenciójukat, vagy most már kérdezzék meg végre a köztársasági elnök asszonyt, hogy a neki rendelkezésre álló öt napon belül végül aláírjae ezt a törvényjavaslatot, vagy önökkel itt pótvizsgán fogunk találkozni az elkövetkezendő időben.

Hiszen nagyon úgy fest a dolog, hogy ha köztársasági elnök asszony önökkel nem értett egyet, akkor hiába szavazta meg ezek szerint a kormány, vagy nyomtak volna igen gombot, akkor itt fogunk túlórázni, a túlóra pedig arról fog szólni, hogy miként fogjuk megváltoztatni és ismételten normálissá tenni azt a katajavaslatot, amely alkalmas volt arra, hogy a kisvállalkozókat a legjobban segítse. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage