SZABÓ REBEKA (Párbeszéd): Tisztelt Igazgató Úr! És hol tartanánk, ha önök az elmúlt 12 évben, amikor végig kétharmados hatalmuk volt, a pénzt energiahatékonysági felújításokra fordították volna? Tudja, hogy hol tartanánk, ha nem ellopták volna az Európai Unióból érkező támogatásokat, hanem odaadták volna az embereknek, hogy a lakóházaikat, például a panelházakat mélyfelújítással szigeteljék? Akkor most nem kéne annyira félni attól, hogy éppen hol vannak az energiaárak, mert tudnák, hogy sokkal kevesebb energia szükséges a fűtésre.

Egyébként rendkívül vicces, amikor a negyedik kétharmad után még mindig azzal jönnek, hogy az ellenzék így meg úgy viselkedik. Önök kvázi mindenhatók, azt csinálnak, amit akarnak! Csak az a baj, hogy mi vagyunk az egyetlen olyan ország Európában, aki nem kapja meg az európai uniós támogatásokat, ami járna nekünk, hiszen önök nem hajlandók még az Európai Ügyészséget sem elfogadni, és nem hajlandók megtenni azokat az átláthatósági és antikorrupciós intézkedéseket, amelyek biztosítanák azt, hogy az EU-s pénz valóban a lakosság hasznára legyen elköltve és ne az önök zsebébe vándoroljon.

Az az igazság, hogy az emberek az utcán is pontosan látják, hogy ez az önök rossz kormányzásának az eredménye. Szó sincs itt semmiféle háborús inflációról, mert infláció már tavaly ősszel is volt, ugyebár. (Nacsa Lőrinc: Sőt, háború sincs!)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage