ELNÖK: Köszönjük szépen, jegyző úr. Tisztelt Országgyűlés! Először a javaslat 1., 2. és 4. pontjai alapján a bizottsági tagok megválasztásáról döntünk, ezt követően a javaslat 3. pontja szerint a bizottsági tagok sorából a bizottsági tisztségviselőről határozunk.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy az S/694. számú javaslatnak megfelelően az 1., 2. és 4. pontok elfogadásával megválasztjae a bizottságok tagjait. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a bizottságok tagjait 180 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül megválasztotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy az S/694. számú javaslat 3. pontja szerint a bizottsági tagok sorából megválasztjae Varga Zoltánt a Népjóléti Bizottság elnökének. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés Varga Zoltánt a Népjóléti Bizottság elnökének 174 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül megválasztotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy az S/694. számú javaslat 3. pontja szerint a bizottsági tagok sorából megválasztjae Barkóczi Balázst az Európai Ügyek Bizottságának alelnökévé. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés Barkóczi Balázst az Európai Ügyek Bizottsága alelnökének 179 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül megválasztotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy az S/694. számú javaslat 3. pontja szerint a bizottsági tagok sorából megválasztjae Barkóczi Balázst a Mezőgazdasági Bizottság alelnökének. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés Barkóczi Balázst a Mezőgazdasági Bizottság alelnökének 179 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül megválasztotta.

Megköszönöm szíves együttműködésüket. A határozathozatalok végére értünk. (Taps.  Számos képviselő távozik az ülésteremből.)

Tisztelt Képviselőtársaim! Most a folyó ügyek intézése érdekében ötperces technikai szünetet rendelek el.

(Szünet: 12.18  12.25)

(Elnök: dr. Latorcai János

Jegyzők: Gelencsér Attila és Z. Kárpát Dániel)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage