ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Ház! Felhívom szíves figyelmüket, hogy a mandátumvizsgálat eredményéről szóló jelentéshez módosító javaslat nem nyújtható be. A mandátumokat az Országgyűlés egyenként, vita nélkül igazolja.

Tisztelt Országgyűlés! Mielőtt megkezdjük a szavazási eljárást, a szavazógépek működőképességének ellenőrzése érdekében jelenlét-ellenőrzést tartunk. Kérem, nyomják meg a szavazógépük valamelyik gombját. (Jelenlét-ellenőrzés.) 154 képviselő van jelen, 43 képviselő van távol.

Kérdezem most a tisztelt Országgyűlést, hogy igazoljae Ander Balázs mandátumát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés Ander Balázs mandátumát 156 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül igazolta.

Most kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy igazoljae Dudás Róbert mandátumát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés Dudás Róbert mandátumát 158 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett igazolta.

Tisztelt Országgyűlés! Most a megválasztott képviselők ünnepélyes eskütételére és az esküokmányok aláírására kerül sor. Felkérem Ander Balázs és Dudás Róbert képviselő urakat, hogy fáradjanak az ülésterem közepére, és tegyék le esküjüket. Felkérem Hiszékeny Dezső jegyző urat, hogy olvassa elő majd az eskü szövegét, az ülésteremben tartózkodókat pedig arra kérem, hogy amikor a képviselő urak beérkeznek, szokásainknak megfelelően felállva hallgassák meg az esküjüket. (A teremben lévők felállnak.  Ander Balázs és Dudás Róbert a terem közepére lép.  Hiszékeny Dezső előolvassa az eskü szövegét.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage