ELNÖK: Kérem képviselőtársaimat, foglalják el helyüket. Most az esküokmányok aláírására kerül sor. Felkérem Vinnai Győző jegyző urat, hogy aláírásra készítse elő az esküokmányokat, a megválasztott képviselő urakat pedig arra, hogy kézjegyükkel lássák el azokat. (Megtörténik. Az esküokmányt aláírató dr. Vinnai Győző gratulál Ander Balázsnak és Dudás Róbertnek, és átadja nekik az aláírt esküokmány egyik példányát. Ander Balázsnak és Dudás Róbertnek elsőként Kocsis Máté, majd dr. Simicskó István, dr. Gurmai Zita, Ungár Péter, Szabó Timea, Ritter Imre és dr. Lukács László György gratulál.)

Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy Ander Balázs és Dudás Róbert képviselő uraknak megválasztásukhoz az Országgyűlés és a magam nevében is gratuláljak és munkájuk ellátásához sok sikert kívánjak.

Tisztelt Ház! Bejelentem, hogy az országgyűlési képviselők létszáma 199 fő. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyűlés! Novák Katalin köztársasági elnök asszony államtitkári megbízatás megszűnéséről szóló átiratot küldött az Országgyűlésnek. Tisztelettel felkérem Szűcs Lajos jegyző urat, hogy ismertesse a köztársasági elnök asszony átiratát. Parancsoljon, jegyző úr!

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage