HISZÉKENY DEZSŐ jegyző: 1. Az Országgyűlés bizottságainak létrehozásáról, tagjainak és tisztségviselőinek megválasztásáról szóló 11/2022. május 2-ai országgyűlési határozat, a továbbiakban: országgyűlési határozat 1. pontja a következők szerint módosul: az Országgyűlés az Európai Ügyek Bizottságába Bedő Dávid, Momentum, helyett Fekete-Győr Andrást, Momentum; a Honvédelmi és Rendészeti Bizottságba Novák Elődöt, Mi Hazánk; az Igazságügyi Bizottságba Szabó Hajnalka, Jobbik, korábban megüresedett tagsági helyére Ander Balázst, Jobbik; a Költségvetési Bizottságba Szabó Hajnalka, Jobbik, korábban megüresedett tagsági helyére Ander Balázst, Jobbik; a Külügyi Bizottságba

Tompos Márton Kristófot, Momentum, a bizottság tagjává megválasztja.

2. Az országgyűlési határozat 2. pontja a következők szerint módosul: az Országgyűlés a Törvényalkotási Bizottságba Végh Noémi, Jobbik, korábban megüresedett tagsági helyére Dudás Róbertet, Jobbik, a bizottság tagjává megválasztja.

3. Az országgyűlési határozat 4. pontja a következők szerint módosul: az Országgyűlés a Költségvetési Bizottságba Szabó Hajnalka, Jobbik, korábban megüresedett alelnöki helyére Ander Balázst, Jobbik; a Népjóléti Bizottságba Horváth László, Fidesz, helyett dr. Pesti Imrét, Fidesz, a bizottság alelnökévé megválasztja.

4. Ez a határozat az elfogadásakor lép hatályba.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage