SZABÓ SZABOLCS (Momentum): Köszönöm szépen a szót. Köszönöm a választ, ami világos volt és egyértelmű, ezt miniszter úrban mindig is tiszteltem.

Először annyit tennék hozzá, hogy amennyiben a brüsszeli tárgyalásokhoz kell háttérsegítség lobbizásban, bármiben, mi szívesen segítünk, vannak momentumos európai parlamenti képviselők, akik talán ebben tudnak segíteni. Bízom abban, hogy egyébként tényleg a kötöttpályás közlekedésre minél több forrás jut. Miniszter urat meg a kormányt pedig csak biztatni tudom, hogy a budapesti fejlesztésekre is megfelelő forrás majd álljon rendelkezésre a jövőben. Tényleg, egyszerűen le fognak állni ezek a szerelvények, ha a hat évtizedet elérik.

Értelemszerűen a csepeli és soroksári választók képviseletében ilyenkor kénytelen vagyok egy ilyen válasz után azt mondani, hogy ezt most nem tudom elfogadni, hiszen mi szeretnénk, hogy ez most megvalósuljon, mert tervet már nagyon sokat láttunk, de mondom, az együttműködési készség részünkről megvan ebben az ügyben. Köszönöm szépen.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage