Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Köszönöm, elnök úr. Én őszintén sajnálom államtitkár urat, hogy ennyire kényelmetlen neki a válasz, de két percben sikerült kibekkelni, hogy akár egy szót beszéljen brazil vagy éppen kolumbiai kasszásokról és szobalányokról.

Egészen elképesztő, hogy ön nem beszél arról, hogy szervezett munkaerőimportot valósít meg ez a kormány, miközben Európa egyik legszűkmarkúbb munkanélküliségi ellátási rendszerében megtűri azt, hogy több mint százezer olyan magyar állampolgárságú honfitársunk van, akinél nem a munkanélküliséget kéne finanszírozni, államtitkár úr, ők korábban dolgozó emberek voltak, csak három hónap után az önök kegyetlen rendszeréből kipörögnek, viszont ingyenes átképzési programokkal lehet, hogy be tudnák ezeket a munkaköröket tölteni, és nem kellene önöknek a harmadik világból szervezetten ideimportálni a munkaerőt.

(17.40)

De egy felelős konzervatív párt tagjaként szeretném kijelenteni önnek, hogy minden formájában elutasítjuk a migrációt, főleg a szervezett munkaerőimportot, amely tömegesen zajlik. Reméljük, hogy önök is erre az útra lépnek, mert 100 ezer szükséget szenvedő magyar ember érdekeit kellene választani és végre egyszer nem az önök stratégiai szövetségeseinek az idegen érdekeit. (Taps a Jobbik soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage