NOVÁK ELŐD (Mi Hazánk): Köszönöm a szót. Tisztelt Képviselőtársak! Mondhatnám, hogy há’, ott se vótam, ahogy bizonyos bűnözők szokták, akiket most nem nevezhetek a nevükön, mert házelnök úr rögtön a nyakamba akasztana egy újabb eljárást is, de valójában vállalom, sőt büszke vagyok rá, hogy bevontam a szivárványos zászlót. Van, aki az LMBTQ rövidítés valamelyikére büszke, van, aki haladóbban már a pedofíliára, egyesek már a nekrofíliára, én a normalitáspárti akcióimra vagyok büszke, akármi is jár érte.

Két évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak  hát, nagyon komoly ügy, kell ide a rendőrségi erők bevetése , DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és fényképkészítés mellett. Mindezt pusztán az újbudai zászló két évvel ezelőtti bevonása miatt. Így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott normalitáspárti erőket.

Viszont lényegében felmentettek az ismertebb, a Fővárosi Önkormányzat székházáról történt zászlóeltávolítás ügyében. A bíróság jogerős ítélete szerint velem szemben  idézem  „büntetés kiszabása szükségtelen”, tehát eltérő jogértelmezések vannak  az ellenzéken belül is természetesen , meg világnézetek bőven. (Folyamatos, nagy zaj.  Tordai Bence közbeszól.) A budapesti Városházáról egy 15 méteres tűzoltólétra segítségével eltávolított LMBTQP-rongy ügyében lopással gyanúsított meg a rendőrség. Viszont a jogerős bírósági végzés szerint a kukába helyezés is igazolja, hogy nincs szó erről, csak egy spárga elvágása minősült nagyon komoly rongálásnak, amiért pusztán figyelmeztetést kaptam. A bíróság indoklása szerint figyelembe vette  idézem , hogy „a Mi Hazánk Mozgalom alelnökeként lelkiismereti kötelességének érezte, hogy a szivárványszínű zászlót a helyéről eltávolítsa”. Nos, tisztelt képviselőtársak, ezt minden normalitáspárti aktivista tekintse bátorításnak, azt gondolom.

Én vagyok a garázda most? Hát, ne szórakozzanak már! (Arató Gergely: Persze, hogy az vagy!  Derültség.) A kihívóan közösségellenes magatartást épp hogy azok követték el, akik a szivárványos zászlót kitűzték. Ellenük mikor indít eljárást a rendőrség, a belügyminiszter úr garázdaság miatt például? (Dr. Vadai Ágnes: Nincs itt a belügyminiszter úr!) Vagy a már kint lévő magyar lobogó mint nemzeti jelkép megsértése miatt? Hiszen a családellenes LMBTQP-mozgalom szimbólumát a normalitáspárti többség megbotránkozását kiváltva helyezték ki az illetékes testületek döntésének hiányában. A homoszexuálisok szaporodásának módja… (Nagy zaj.  Az elnök csenget.  Bedő Dávid: Ezt hogy lehet megengedni Európában?)  ne ijedjenek meg! (Derültség.)  …egyértelműen a propaganda. Ennek viszont véget vetne a Mi Hazánk (Dr. Vadai Ágnes: Egészen felháborító!), hogy legalább a divat- és érdek-homoszexuálisok számát csökkentsük. A homoszexualizmus agresszív mozgalma által hirdetett beteg büszkeséggel szemben méltósággal kellene viseljék sorsukat, nem kellene kérkedjenek devianciájukkal, normálisnak hazudva azt (Dr. Vadai Ágnes: Ez felháborító!), ami persze nem az (Bedő Dávid: Vonják meg a szót!  Dr. Répássy Róbert: Az utolsó szó jogán!), nem az, értsék már meg, és nem kéne gyerekek örökbefogadását sem követelniük így, hogy közben nem is akarnak normális párkapcsolatban élni. A jogaik most is egyenlőek, ezt vallom, a többletjogokat nem támogatom… (Az elnök kikapcsolja a képviselő mikrofonját.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage