NACSA LŐRINC (KDNP): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Az LMP-től láttunk energiával kapcsolatos javaslatokat, hogy állítsuk le Paks II.-t, és zárjuk be Paks I.-et. (Közbeszólások az LMP padsoraiból.)

Önök folyamatosan a paksi beruházás ellen ágálnak, ami Magyarország energiabiztonságát garantálni tudja. Kár, hogy önök atomenergia-ellenesek, ami zöldenergia (Tordai Bence közbeszól.); kár, hogy önök egyfolytában Magyarország energiabiztonságát veszélyeztetik a javaslataikkal, és ehhez nagyban hozzájárul az önök remek európai pártcsaládja, az európai zöldek, ahonnan produktív javaslat konkrétan még nem sok jött ki.

Ami pedig Tordai Bencét illeti, eddig ő büszke volt, hogy ő egy anarchista provokátor, tehát ön erre büszke volt (Tordai Bence közbeszól.), és most Láng Zsolt képviselőtársam felvetésére letagadja, hogy ön egy anarchista provokátor. Ez teljesen világos volt mindig is. Látszik, hogy önnek lételeme az, hogy másokat provokáljon, hogy másokat sértegessen, sokszor a II. kerületben lakó, egyébként Fidesz-szavazókat is sértegeti, teljesen világosan.

De végre a II. kerületben nyílt egy új ingatlanügylet, önnek ehhez köze van, úgyhogy az Apró-villát ön most meg is tudja szerezni, sőt árulni is tudja, hogyha arról van szó. Mi is szívesen teszünk vételi ajánlatot az eredeti áron, 9 millió forintért, 10 százalékot kifizetve, és aztán 25 évig lehet törleszteni a maradékot, ez volt az Apró-villa ára, miután elkobozták egy családtól, és aztán az Apró-család beleköltözött. Ön az Apró-villa országgyűlési képviselője. (Derültség és közbeszólások az ellenzéki pártok padsoraiból.)

Az a helyzet, tisztelt képviselőtársam, hogy benne van a választói névjegyzékben, a Szemlőhegy utca is önhöz tartozik, tisztelt képviselő úr, úgyhogy éljen az országgyűlési képviselői jogaival, és akkor Karácsony Gergelyhez hasonlóan akár még egy ingatlanügynök is lehet önből  tehát nyugodtan, hajrá! (Tordai Bence: Egyre jobb!  Taps.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage