HOLLIK ISTVÁN (KDNP): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Számos olyan baloldali mondat hangzott el, amire, azt gondolom, hogy kötelességünk reagálni. Én az egyik ilyenre reagálnék.

Tordai képviselő úr képes volt azt mondani, hogy  szó szerint idézem őt  „az iskola rosszabb állapotban adja vissza a gyerekeket a szülőknek, mint ahogy bekerültek”. Értem én, hogy most önök azért jöttek ide, hogy mindent a kormány nyakába varrjanak, de azért legyenek már szívesek, maradjanak a józan ész határain belül. Tehát ezzel Tordai képviselő úr nem a kormányt kritizálja, hanem a pedagógusokat sértegeti, és az ő munkájukat minősíti. Mert ha valaki ilyet mond, ez mit jelent? Ez azt jelenti, hogy a pedagógusok nem adnak át semmilyen tudást, a pedagógusok nem tanítják meg a gyermekeket a közösségi együttműködésre, sőt semmire nem tanítják meg őket. Tehát legyenek szívesek, a vita hevében se sértegessék a pedagógusokat!

Itt szeretném megragadni az alkalmat én is, hogy köszönetet mondjak minden pedagógusnak. Az én három gyerekem közül az egyik állami fenntartású iskolába jár, a másik pedig egyháziba, és látom, hogy vannak különbségek, egy viszont ugyanaz: minden pedagógus keményen és áldozatosan végzi a munkáját. Kérem, ezt önök is vegyék figyelembe, és becsüljék meg a pedagógusokat, és ne állítsanak olyanokat, amivel a pedagógusokat sértegetik. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage