GYŐRFFY BALÁZS (Fidesz): Köszönöm szépen, miniszterhelyettes úr támogató szavait. Azt gondolom, hogy a gazdák nem felejtenek, és tudják, ki áll mellettük és ki az, aki ellenük dolgozik.

Egyébként valóban a példa rossz értelemben véve ragadós, és egészen extrém elképzelésekről is hallani, akár aranykoronánként ezerforintos földadóról, ami egy jobb minőségű terület esetén akár 40 ezer forint is lehet, az uniós támogatásnak akár a felét is elviheti. Régi időket idéző gondolatok ezek: aki egy kicsit is ügyesebb, attól el kell venni, azokat a gazdákat, akik előrébb tartanak, meg kell adóztatni, a kulákmozgalom ezek szerint újra a baloldal fejében szöget ütött, és újra az a céljuk, hogy egyfajta mezőgazdasági járulék is  hisz így hívták annak idején a kulákadót  újra bevezetésre kerüljön.

Abban bízom, hogy a kormány elkötelezett a magyar gazdatársadalom mellett, és azt tudom mondani, hogy a kamara és a Magosz is a gazdálkodók pártján áll. Nem engedjük, nem engedhetjük, hogy a baloldal ellehetetlenítse őket. Köszönöm szépen.

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage